vrijdag 21 juni 2019

Acne rosacea


Rosacea: verandering en vergroting van de huidvaten en het daaruit resulterend chronisch rode gezicht en vorming van knobbeltjes. Rosacea ontstaat meestal op seborroische basis (voornamelijk op hoofd voorkomend) en gaat gepaard met hyperemie (overmatig bloedgehalte op deze plaatsen) en een gevoel van warmte aan neus, wangen en voorhoofd. In het eindstadium als gevolg van verdikking en woekering van de huid: Rhinophyma (vervormde neus).
- Oorzaken: maagdarmaandoeningen, gistings- en rottingsdyspepsie (Verteringsproblemen), obstipatie, diabetes, hypertonie, alcoholisme, hart- en bloedsomloopaandoeningen. Rosacea treedt meestal op gevorderde leeftijd op en naar aanleiding van langdurige maag & darmproblemen.
Gratis, indicatietest lekkende slijmvliezen, maag/darm kanaal
Doe de test: ➠ http://bit.ly/indicatie-test
Enkele opvallende kenmerken zijn:
• Gedragsverandering;
• Burn-out;
• Depressie;
• Angst
Wat voortkomt uit een voedingsstoffen te kort
De vraag van jou, kan ik je helpen, ja dat kan, maar dit is een kleine greep klachten waaruit rosacea bestaat. Ik weet niets van jouw persoonlijke aandoening, hiervoor moet je bij mij een vragenlijst & indicatietesten invullen, wil ik je kunnen helpen.
Natuurlijk is jouw verhaal weer van harte welkom, geef geen product advies onder dit bericht, iedereen is anders en wij weten niet wat iemand hier mee zal doen, er is namelijk niets over zijn of haar situatie bij ons bekend.
Bezoek altijd eerst een arts en vraag om een doorverwijzing naar het ziekenhuis, zodat er een goede diagnose wordt gesteld.
Gratis telefonisch spreekuur
Maandag tot donderdag, van 9.00 tot 10.00
Op vrijdag van 12.00 tot 13.00
Of maak even een afspraak, is ook gratis
Bel: 06-41979305
Mogelijkheden:
• Telefonisch consult of per videochat;
• Praktijk consult in Roosendaal
• Gratis kennismakingsgesprek
Contact: https://www.albican.nl/Contact/
【Informatie over Advies en begeleiding 】
https://www.albican.nl/Informatie-begeleiding-advies/
【 Nieuw 】
Supplementen advies en nazorg
Consult zonder onderzoek
Onderzoek zonder consult

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen

Een indicatierapport ontstaat uit aangeleverde zelfkennis en wordt verzameld met de volgende tools, die ingevuld worden via Google formulier...