dinsdag 18 juni 2019

Maagzuurremmers en hoe een lage maagzuurspiegel je ziek kan maken

Vele mensen, gebruiken maagzuurremmers vaak al 10-tallen jaren en sommige mensen gebruiken daarvoor ook natuurlijke middelen, als aardappelsap. Ook een natuurlijk middel is niet zo onschuldig. Natuurlijk moet je naast sommige medicijnen maagzuurremmers gebruiken, bijvoorbeeld die je voor de pijn krijgt, overweeg eens een natuurlijke pijnbestrijder, dan is een maagzuurremmer mogelijk niet nodig. Een uitzondering als voorbeeld: Bij een gastrick bypass zijn maagzuurremmers wel noodzakelijk en dat is omdat het slijmvlies onderbroken is geweest, je zou dit kunnen vergelijken met een lekkende darm of maagslijmvlies.

Doe de test: ➠ https://is.gd/cI3OJI ( Indicatietest lekkende slijmvliezen, maag/darm kanaal)

Als je de vraag zou stellen: waarvoor gebruik je maagzuurremmers, blijkt dit vaak te zijn om zuurbranden. Als de vraag zou zijn: heb je pijn, dat is het antwoord vele malen nee.

Maagzuurremmers zijn handig, als je vergaat van de pijn in je maag of als het zuur terugloopt in slokdarm (omdat dit schadelijk kan zijn voor je slijmvlies in de slokdarm), maar zie het als een tijdelijke oplossing, ga maagzuurremmers niet tientallen jaren gebruiken, want dan moet er een bloedonderzoek gedaan worden, om te kijken, of het niet om een maagzweer gaat of bijvoorbeeld de bekende Helicobacter pylori enz. en deze aandoening(en) gericht behandelen.

Wanneer je advies wenst, Albican is verbonden met een laboratorium, die bloedonderzoeken doet, je kunt hiervoor informatie aanvragen onder dit bericht.
Het langdurig neutraliseren van maagzuur kan een slechte oplossing zijn. Maagzuur verwijderen ook allergenen en slechte bacteriƫn uit de voeding en helpen bij de vertering van eiwit. Bepaalde zuur neutraliserende middelen bevatten bovendien aluminium. Dat is een bijzonder lichaamsvreemde stof, zodat je daar nooit te veel van mag gebruiken; houd je dus goed aan de aanwijzingen van bijsluiter.
Aandoeningen die mogelijk in verband staan met een maagzuurtekort
Rosacea, ziekte van Addison, Allergische reacties, Coeliakie, Diabetes type 1, Eczeem, Galblaasaandoeningen, Osteoporose, Colitis ulcerosa, Vitamine B12 tekort; Depressies; Burn-out

Klik op de onderstaande link en kies het onderwerp waar je meer over wilt weten




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen

Een indicatierapport ontstaat uit aangeleverde zelfkennis en wordt verzameld met de volgende tools, die ingevuld worden via Google formulier...