woensdag 12 juni 2019

Onderzoek leaky gut / lekkende darm en of lekkage van het maagslijmvlies (Indicatie test).

Huid, mond, Lekkende darm en maagslijmvliezen

**De slijmvliezen in je darmen, huid, maag en mond, is onze bescherming**
De huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming om te voorkomen dat lichaamsvreemde stoffen binnendringen in dieper gelegen weefsel en dat deze vaak giftige stoffen afgevoerd worden door je darm en via onze anus en het urine stelsel het lichaam veilig verlaten.

**Opname voedingsstoffen en lekkage in de slijmvliezen**
Wat wij eten, is de brandstof voor onze organen, deze voedingsstoffen worden opgenomen door het darm, maag en mondslijmvlies, deze slijmvliezen mogen dan niet onderbroken zijn door ontstekingen, want dan gaan voedingsstoffen verloren, die voor onze organen, hersenen, botten, weefsels, spieren e.d. bestemd zijn. wanneer er een tekort is aan voedingsstoffen, ga je dit merken, want ten alle tijden laat het lichaam de organen voorgaan en zijn er niet voldoende voedingsstoffen aanwezig voor de organen, dan haalt het lichaam dit als voorbeeld, uit je spieren, botten en pezen. met alle gevolgen van dien.

Doe de test, start hier de test

Gratis indicatietest


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen

Een indicatierapport ontstaat uit aangeleverde zelfkennis en wordt verzameld met de volgende tools, die ingevuld worden via Google formulier...